Vi välkomnar Lotta Bojeby till Mustasch

2012-03-03

Lotta Bojeby, copywriter, är vårt senaste tillskott till Mustasch. Lotta är utbildad på Berghs School of Communication i Stockholm. Hon kommer närmast från Circus PR & Reklam i Göteborg, men bestämde sig under 2011 för att, till Mustasch och Blekinges stora lycka, återvända med sin familj till sin barndomsstad Sölvesborg.
Vi har haft ett positivt frilansförhållande till Lotta under senaste året och är nu jätteglada över att få ha henne hos oss som en riktig mustasch. Hennes förmåga att tänka strategiskt, göra tankekullebyttor, nynna fram jinglar och framför allt att skriva så att det engagerar och berör gör henne till en sådan härlig multitalang som både vi och våra kunder älskar att arbeta med, säger Anna Stenström.

Läs mer om Lotta och hennes bakgrund här.