Linnéuniversitetet tecknar ramavtal med Mustasch

2012-04-29

Mustasch Reklambyrå i Karlskrona har från och med 12 april 2012 tecknat ramavtal med Linnéuniversitetet inom reklambyråtjänster. Ramavtalet gäller under 2 år med möjlighet till 2 års förlängning. Avtalet omfattar strategisk marknadskommunikation.
– Vi är mycket glada över att få Linnéuniversitets förtroende. Sedan sammanslagningen av Högskolan i Kalmar och Växjö universitet till Linnéuniversitetet är de mitt i en spännande resa som ett nytt lärosäte. Deras strategidokument ”Linnéuniversitetet – en resa in i framtiden” är fullmatat med kloka mål, nya tankar och hög ambitionsnivå. Linnéuniversitetet vet vart de vill och det ger oss bästa möjliga förutsättningar att som strategisk byrå skapa rätt sorts resultat. Det kommer att bli en spännande och kul resa in i framtiden, säger Sofia Persson, Marknadsstrateg och delägare på Mustasch Reklambyrå.