Vi välkomnar Calle Magnusson till Mustasch

2012-05-10

Calle Magnusson är vår nye projektledare och webbstrateg. Calle är utbildad på Hyper Island i Karlskrona och på Berghs School of Communication i Stockholm. Han kommer senast från webbyrån HL Design & Media i Växjö där han arbetade som kontorschef. Nu är Calle som Karlskronit tillbaka på hemmaplan och Mustasch Reklambyrå har fått en kollega med sällsynt många fina fördelar. Här bjuder vår VD Anna Stenström på ett litet urval:
– Calle har precis samma övertygelse som oss andra på Mustasch när det gäller vikten av att tänka strategiskt först och göra sen. Hans bakgrund inom webbyrå-världen kompletterar vår redan befintliga styrka inom varumärkesbyggande. Tillsammans kommer vi att kunna ta helhetsgrepp om våra kunders kommunikation och skapa lösningar online och offline som sticker ut ur mängden, engagerar mottagaren och ger resultat.