Ronneby Brunn ingår i nära samarbete med Mustasch

2012-12-05

Ronneby Brunn – hotell spa och resort är ett av Blekinges mest anrika och välkända varumärken. Från och med november 2012 har ”Brunnen” ingått ett nära samarbete med oss på Mustasch Reklambyrå och vi är verkligt glada för förtroendet. Ronneby Brunn vill ta ett nytt grepp om sin marknadskommunikation och Angelica Coleman, Kommersiell chef sedan i somras, säger sig se många fördelar med att samarbeta med en strategisk reklambyrå.
– Valet föll på Mustasch för att de har erfarenheten, idéhöjden och dessutom den strategiska bredd som vi är ute efter. Ronneby Brunn är en komplex och stor verksamhet med många olika affärsområden och målgrupper. Uppdraget att göra det starka varumärke vi har i dag än starkare, tydligare och mer tilltalande är därför ingen helt enkel uppgift. Men vi känner oss riktigt bra rustade nu när vi har blivit med Mustasch.