Eolus Vind tecknar samarbetsavtal med Mustasch

2013-04-22

Mustasch Reklambyrå i Karlskrona har från och med 16 april 2013 tecknat ett samarbetsavtal med Eolus Vind inom reklambyråtjänster. Avtalet gäller under 2 år med möjlighet till 1+1 års förlängning. Avtalet omfattar strategisk marknadskommunikation och produktion inom såväl traditionella som digitala medier.
– Eolus Vind är Sveriges ledande vindkraftsprojektör. Vi fick redan 2012 förtroendet att producera deras årsredovisning och är så klart mycket glada över att vårt samarbete nu fördjupas ytterligare. Det är ett spännande bolag med stort fokus på miljö och att skapa god lönsamhet för sina kunder – två saker som också är viktiga för oss på Mustasch. Vi ser fram emot ett nära och givande samarbete, säger Sofia Persson, Marknadsstrateg och delägare på Mustasch Reklambyrå.