Vi bjuder in till Guldäggsvernissage

2013-08-23

Mustasch är en av de nio byråer runt om i landet som Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm!) valt ut som arrangör av Guldäggsvernissage den 20 mars. Vi bjuder in till en afton till den goda kommunikationens ära i Konsthallen i Karlskrona och ger kommunikatörer i sydost möjlighet att vara med när de nominerade bidragen till årets Guldägg offentliggörs.

Guldägget är Sveriges största och äldsta reklamtävling, med hela 52 år på nacken. Tävlingens syfte är att premiera och lyfta fram kreativ och genomtänkt reklam. Vinnarna i de 14 kategorierna presenteras på Guldäggsgalan på Stockholm Waterfront Congress Center.

Vi ser fram emot en inpirerande kväll i sällskap med kunder, branschkollegor och andra reklamintresserade i Karlskronas vackra Konsthall. Det blir filmvisning med de nominerade bidragen, mingel, mat och dryck. Och mycket prat om att bra reklam och kommunikation har avgörande betydelse för resultaten förstås.

Vi hoppas att vi ses där!