Vår ”lösmustasch” är både mjuk och vass

2014-06-27

Kanske har du lagt märke till att ett nytt ansikte dykt upp i diverse Mustaschsammanhang under våren? Undrat vem den unge mannen med det sympatiska leendet är? Nu får du veta:

Det är Mathias Ragnarsson, 23 år, som förstärker oss på formgivarsidan just nu. Först var Mathias hos oss för tre månaders praktik och nu är han projektanställd men bara i några veckor till. Efter några sommarveckors uppladdning står han nämligen inför ett galet spännande äventyr – killen ska plugga Digital Media Creative på Hyper Island! Vi andra mustascher håller som bäst på att bilda unge Ragnarssons Fan club.

Mathias kommer från lilla Bränteknuva, nordväst om Karlskrona och är alltså en lokal förmåga. Och vilken förmåga sen!

Lycka till Mathias, du är grym!

mathiasragnarsson.com