Fortsatt förtroende att bygga varumärket Blekinge

2014-08-28

Mustasch är en av de åtta byråer som fått förtroendet att marknadsföra dels Region Blekinge, dels Blekingetrafiken. Ramavtalet, som tecknades just före semestern, specificerar vilka byråer som är aktuella för de olika insatser som det finns behov av. Vi delar marknadsföringsuppdraget med Blekingebyråerna Happiend och Lennandia samt med utsocknesbyråerna Kreation, Dockside, Hillmarketing, Kommunicera och Sofia Scheutz Design.

– Vi är väldigt stolta över att få fortsätta bidra till att synliggöra vårt fantastiska län. Personligen har jag varit med och arbetat med Region Blekinges varumärke sedan starten 2001. Vi älskar att få göra allt vad vi kan för att få fler att vilja besöka, bo och verka i Blekinge, säger Mustaschs VD Anna Stenström.