Vi vann första pris för bästa monter!

2014-10-15

Den 10 oktober var det dags för Näringslivsdag i Karlskrona och vi fanns som vanligt på plats. I år ville vi berätta att vi menar att lekfullhet är en viktig ingrediens i arbetet fram mot seriösa resultat för våra kunder. Vi satsade lite extra krut på vår monter och det lönade sig – vi vann första pris för bästa monter!

Så här gjorde vi:

Vi fyllde vår monter med 25 000 färgglada bollar och många tog chansen att ha barnsligt roligt för en stund. Eftersom vi så klart ville att bollhavet ska komma till glädje också efter mässdagen, hade vi uppmanat våra Facebook-gillare att nominera den barnverksamhet i Blekinge som de tyckte var mest värda ett bollhav. I montern kunde besökarna rösta på de tre finalisterna genom att ta sig igenom bollarna för att hämta en röst. Det gick också att rösta på Facebook.

Engagemanget var hjärtevärmande stort. Innan mässdagen var över hade budskapet delats och spridits till över 16 000 st på Facebook och av de 3500 st mässdeltagarna så hoppade cirka 300 st glatt ner i ”plurret” för att rösta, vilket motsvarar cirka en person varannan minut! När rösterna var räknade stod det klart att det var Asylboendet på Hanöhus i Sölvesborg som blir bollhavets nya ägare. Så kul!

Här är juryns motivering:

”Med hjälp av en lekfull idé har man lyckats skapa en monterlösning som vi är övertygade om har gett seriösa resultat, både under och en lång tid efter mässdeltagandet”

Bollhav3 Bollhav4 Skärmavbild 2014-10-15 kl. 14.52.42