Reklambyråledare och Komm-VD på besök

2014-10-08

Tisdagen 7 oktober fick Mustasch Reklambyrå finbesök av kommunikationsexperter från Stockholm, Norrland och Västmanland. Gästerna är byråledare som deltar i en ledarskapsutbildning i branschorganisationen Komms regi. De hade även sällskap av utbildningsledaren Maria Idänge och Komms VD Jessica Bjurström.

Byråledarna deltar i den andra omgången av Komms utbildningssatsning Agency Leaders Round Table (ALRT). På delegationens program fanns förutom arbetspass även bland annat besök på Hyper Island och STAC i Ronneby på agendan. Anna Stenström, VD och CD på Mustasch Reklambyrå är en av deltagarna och det är i Mustaschs lokaler på Ronnebygatan som utbildningen ägde rum den här gången. Jessica Bjurström från Komm följde med gruppen under dagen och passade även hon på att göra ett studiebesök på Mustasch.

– Det var fantastiskt roligt att få visa upp Mustasch Reklambyrå, Karlskrona och Ronneby för mina kurskamrater i ALRT och det känns som en väldigt fin bonus att vi även fick besök av Jessica Bjurström. Det är bra att Komm:s ledning intresserar sig för hela Reklambyråsverige, säger Anna Stenström.

 

Deltagare i Agency Leaders Round Table 2013/2014:

Andy Pimmeshofer, VD på eventbyrån Minnesota i Stockholm
Anna Sjöberg, VD på reklambyrån DET i Stockholm
Anna Stenström, VD på reklambyrån Mustasch i Karlskrona och Stockholm
Annika Carstedt, VD på reklambyrå Ruth i Stockholm
Göran Crafoord, Creative Director på reklambyrån Clinton i Stockholm
Maimi Parik, VD på reklambyrån Clinton i Stockholm
Peter Palmqvist, VD på reklambyrån Favör i Luleå och Gällivare
Robert Brodén, VD på reklambyrån Care of Haus i Västerås