Nu har bollhavet hittat hem!

2014-11-24

Under årets Näringslivsdag i Karlskrona valde vi att fylla vår monter med 25 000 färgglada bollar, för att prata om lekfulla idéer som ger seriösa resultat. Efter mässan ville vi gärna skänka bort bollhavet till en barnverksamhet i Blekinge som har bättre användning för det. Mässans besökare fick ta sig ner i bollhavet för att hämta en röst i form av en liten mustasch, som de sedan fick lägga på någon av de tre nominerade verksamheter vi fått in som förslag via Facebook.

Asylboendet i Sölvesborg vann omröstningen med god marginal, och den 18 november var havet äntligen på plats. Istudios Visulas tyckte idén var rolig och följde med och filmade. Det som började med kul idé slutade med en riktigt bra känsla i magen, tack igen till alla som röstade och tack till Istudios!

Se filmen här