Taggiga frågor till ungdomar (och föräldrar)

2015-05-19

Svenska kyrkan i Karlskrona och Ronneby är just nu ute och informerar om konfirmationsläsning och vad det innebär. Modern konfirmationsläsning är inte riktigt som förr – idag ger den unga ett rum att diskutera och prata om livet, kärleken, döden och allt där emellan. Här kan de värdera sina värderingar, vädra sina åsikter och tillsammans putsa sin bild av världen genom att prata och diskutera. Samtidigt som kyrkan berättar om sin tro, ges möjligheten att bygga upp en tro på världen, på andra människor och på sig själv.

Mustasch hjälpte till med ett koncept för att vässa deras budskap och nå fram till ungdomar och föräldrar med en kampanj bestående av direktreklam, en ny webbplats, tryckt material och snygga t-shirts. Kyrkan lyfter de stora frågorna, och vi hjälper dem med att berätta om det.

www.tropådig.se