Sofia invald i NyföretagarCentrum Karlskronas styrelse

2015-10-29

Vår marknadsstrateg och delägare Sofia Persson har blivit invald i styrelsen för NyföretagarCentrum Karlskrona. Med sig in i styrelsearbetet tar hon givetvis sina erfarenheter från sin yrkesroll som strateg.
– Det är så klart hedrande att bli invald. Verksamheten och det man gör är något som ligger mig varmt om hjärtat, och berör frågor som jag själv arbetar med dagligen med våra kunder på Mustasch. Att företag redan från start har en hållbar strategi och utveckling är någon som gynnar både Karlskrona och regionen, långt in i framtiden. NyföretagarCentrum hjälper till med det, och är en central faktor i att skapa ett företagsklimat där fler vågar ta steget till att bli företagare. Jag ser fram emot att få vara del i det viktiga arbetet.

NyföretagarCentrum i Karlskrona ger kostnadsfri rådgivning till den eller de som ska starta företag. De företag som startas är genom affärsrådgivningen väl förberedda – av dem som startat företag med hjälp av NyföretagarCentrum har färre än 1 procent gått i konkurs efter tre år. Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare NyföretagarCentrums nätverk av samarbetspartners som stödjer verksamheten.

På bilden, NyföretagarCentrums styrelse, från vänster:
Jonas Bommeskär, verksamhetsledare NFC Karlskrona
Samt ordinarie ledamöter:
Nicklas Nordström, vice ordförande. EKS
Eva-Marie Andersson, ledamot. KFH
Margaretha Sjöberg, ledamot. FABAS
Sofia Persson, ledamot. Mustasch Reklambyrå
Partik Henningsson, ledamot. Swedbank
Johan Edlund, ordförande. Sigma Technology
Fredrik Leijonhielm, ledamot. Leijonhielm & Partner
Saknas på bilden:
Andreas Bergström, ledamot. Flextronics
Conny Midenhag, hedersledamot. Entreprenör
Lars Fischer, hedersledamot. Byggkonsult

Till NyföretagarCentrum Karlskrona >>