Svensk Husproduktion väljer Mustasch

2016-08-31

Svensk Husproduktion med det anrika varumärket LB-Hus sökte under försommaren ett nytt byråsamarbete. Valet föll på Mustasch Reklambyrå. Samarbetet mjukstartas med anpassningar av befintligt manér och budskap under hösten. De stora insatserna planeras till 2017, då LB-Hus fyller 60 år.

Så här säger Lars Westling, försäljnings- och marknadschef på Svensk Husproduktion om det nya samarbetet:

– Vi är ett drygt fyra år ungt företag med ett snart 60-årigt, väletablerat varumärke. Det gör oss till en unik aktör i småhusbranschen. Företagets entreprenöriella glöd och långa branscherfarenhet har gett oss modet att gå vår egen väg framåt – något som gett oss fina resultat på kort tid. I takt med att vi växer ökar också marknadens förväntningar på oss som företag, på produkten och på vårt varumärke. När vi valde reklambyrå var förmågan att lyssna in och förstå oss, avgörande faktorer i urvalsprocessen. Redan vid första kontakten kände vi ett stort förtroende för gänget på Mustasch. De visar ett genuint engagemang och brinner för sin sak – precis som vi när det gäller att leverera nyckelfärdiga hus till våra kunder. Mustasch är den självklara partnern att förvalta, utveckla och leda vårt varumärke in i den spännande framtiden!

Elisabeth Bååth, strategisk projektledare och kundansvarig kommenterar:
– Vi är väldigt glada över att få förtroendet att bli partner till Svensk Husproduktion och vidareutveckla varumärket LB-Hus. Vi har en mycket spännande resa framför oss och vi ser fram emot att hjälpa vår nya kund till önskad position på marknaden. Och helst en bit till.

Svensk Husproduktion AB är en av landets ledande hustillverkare. Bolaget, som ägs av investmentbolaget Profura, producerar och marknadsför prefabricerade och nyckelfärdiga småhus på totalentreprenad, främst under namnet LB-Hus . Huvudkontor och produktionsanläggning finns i Bromölla i nordöstra Skåne.