LB-Hus ligger i: film, kataloger och ännu mer värde för kunden

2017-02-08

Vår kund LB-Hus jobbar verkligen hårt för att erbjuda sina husköpare mest hus för pengarna. De är först ut i branschen med att erbjuda smart hem-lösningar som standard i alla LB-Hus. Vi har hjälpt dem förklara vad Smarta hem enligt LB-Hus innebär, bland annat i en film som heter just så. Filmen har tagits fram i samarbete med Crisby.

Nu finns 2017 års huskollektion för LB Optimal ute. Katalogen, som du antingen kan bläddra i online eller att beställa hem, har fått ett ansiktslyft som är subtilt men omfattande och ganska rejält på samma gång. Varumärket LB-Hus fyller 60 år 2017 och under året kommer det att märkas på en rad olika sätt. Så håll utkik på webben och i sociala medier!

Rityta 1 Rityta 3Beställ eller bläddra i katalogen online här.