Lyckad guldäggsvernissage hos Mustasch

2017-03-28

Den 23:e mars höll vi Guldäggsvernissage här på Mustasch Reklambyrås huvudkontor i Karlskrona. Det är Sveriges kommunikationsbyråer (Komm!) som för andra har gången gett byrån förtroendet att bjuda in kunder och branschkollegor i sydöstra Sverige till eventet som offentliggör de nominerade bidragen i tävlingen Guldägget. Som en av tolv arrangörer runt om i landet bjöd vi på en kväll med guldkant, fylld med mingel och kreativ inspiration.

Guldägget är Sveriges största och äldsta kommunikationstävling, som i år är inne på 56:e upplagan. Tävlingens syfte är att premiera och lyfta fram kreativ och genomtänkt kommunikation och att föra den framåt så att den kreativa standarden höjs. Vinnarna i de 15 kategorierna och 5 specialpriserna presenteras på Guldäggsgalan, på Stockholm Waterfront Congress Center den 4 maj 2017.

Här finns de nominerade bidragen

Mingelbilder – Guldäggsvernissage 2017