Wohoo – vi är ett Superföretag!

2017-10-19

Vi är glada varje gång vi får berätta om våra kunders framgångar och på sistone har det hänt ganska ofta. I veckan som gått har vi också fått dela positiva nyheter om vårt eget bolag – att vi är ett Superföretag!

Av landets drygt 513 000 aktiebolag har Veckans Affärer och Bisnode utsett årets Superföretag. I tisdags presenterades de 641 företagen som presterat bättre än 99,99% av Sveriges AB:n och vi är alltså ett av dem! Vi är glatt överraskade, väldigt stolta och fyllda av lust att göra ännu mer, ännu bättre.

För att kvala in på listan krävs att man fyra år i rad klarat högt ställda krav på bl a tillväxt och lönsamhet. Att vi lyckas beror på teamwork av yppersta klass och en företagskultur som främjar välmående, kreativitet och att jobba lagom mycket*. Vi mustascher är alla övertygade om att vår framgång är direkt kopplad till vårt arbetssätt för att skapa framgång för våra kunder. Tillsammans – nära varandra och nära kunden. Bakom varje Superföretag står alltid ett Superteam.

* Ämnet är viktigt och i nästa vecka (26/10) deltar vår VD Anna i ett rundabordssamtal i Komms regi – Kulturen som en konkurrensfaktor som filmas och görs tillgängligt för Komms medlemmar. Vi är stolta över vår företagskultur och återkommer gärna med fler tankar och erfarenheter kring företagskultur och byråvärlden längre fram.

Här kan du läsa hela nyheten på Veckans Affärer

Mer om Superföretagen
För trettonde året i rad nominerar affärsinformationsföretaget Bisnode Sverige tillsammans med tidningen Veckans Affärer årets Superföretag. Bisnode har identifierat och rankat företagen utifrån deras ekonomiska prestationer. Modellen tar hänsyn till och väger samman bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering under de senaste fyra åren. För att nå status som Superföretag räcker det inte att bara vara bra i en gren, företaget måste behärska mångkampens alla inslag. Karakteristiskt för Superföretagen är att de har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna.