0708-17 39 43

Anna Lundgren

Grafisk formgivare (Föräldraledig)

Det roligaste med grafisk formgivning är när jag kan hjälpa kunden att hitta sin egen röst genom design. Jag tycker att det är viktigt att se varje uppdrag som unikt och att formen förmedlar rätt känsla. Passion, engagemang och kreativitet driver mig framåt!

Efter att ha pluggat Medie- och kommunikationsvetenskap i Umeå packade jag resväskan och flyttade till London. Där jobbade jag som designer och projektledare på Printing.com och Templatecloud.com som båda tillhör Grafenia koncernen, ett av Europas ledande storbolag inom print och design. Nu har jag bytt ut Londons brus mot Blekinges underbara vatten och trivs utmärkt.

För mig är form, funktion och kommunikation alla likvärdiga delar i ett lyckat projekt. Hur ett budskap är förpackat avgör oftast om det du vill säga får uppmärksamhet, men en produkt, en tjänst eller en relation handlar alltid om helhet. Den marknadsföring som folk lägger på minnet är den som bygger på ett starkt koncept. Och det är starka koncept som vi mustascher är allra bäst på.

Föräldraledig till hösten 2019.