0702-05 77 05

Daniel Linder

Webbdesigner och grafisk formgivare

Det allra roligaste med rollen som webbdesigner är att få ta fram något unikt för varje kund och skapa en användarupplevelse som sticker ut lite extra. Jag gillar att ha koll på webbtrenderna och det känns bra att kunna ge våra kunder kunskap om alla de nya funktioner och möjligheter som dyker upp.
Utmaningen är att skapa en webbsida som fångar besökaren genom att vara användarvänlig och samtidigt ha en rejäl wow-faktor. Varje bild, varje ord, varje effekt och varje klick ska kännas som en upplevelse och kruxet är att hitta balansen.

Jag har studerat Grafisk design och kommunikation på Berghs School of Communication och gått kurser i webbdesign och desktop publishing på NTI. Webb och formgivning är mitt kall och jag njuter av varje sekund som jag får ägna åt spännande uppdrag för våra kunder.

Oavsett om det gäller grafisk formgivning eller webbdesign är det viktigt för företag att nå ut, att hitta det där lilla extra som tar kommunikationen eller varumärket genom det allt högre mediebruset. En tydlig grafisk profil och en ”stark röst” på nätet är ett stort steg mot en bättre position och fler ”fans”. Och sist men inte minst – kommunikationen måste vara enkel och tydlig, blir det rörigt förlorar du din besökare eller läsare. Och fokus ska alltid vara på mottagaren, missar du utifrån-perspektivet missar du målgruppen.