0707-539420

David Karlsson

Säljare

Att vara säljare är att vara detektiv, matchmaker och problemlösare. Jag letar med ljus och lykta efter spännande företag som skulle kunna nå än större framgång tillsammans med Mustasch. Nästa steg är ett möte med några av mina mustaschkollegor som kan lyssna in deras behov och problem för att ge förslag på hur de kan lösas på bästa sätt. Att sälja handlar helt enkelt om att skapa samarbeten, relationer och möjligheter för utveckling. Jag är väldigt förtjust i känslan som uppstår när det klaffar – när en sund och god relation inleds.

Jag är en glad och kreativ arbetsmyra som drivs av lust och att ständigt utvecklas. När jag inte letar efter Mustaschkunder, utbildar jag mig inom företagsekonomi med inriktning på entreprenörskap, innovation och marknad på Uppsala universitet. Det är en superspännande utbildning som ger oss studenter grunderna inom företagande och i hur ett företag kan drivas från idé till levande organism.

Innan jag började studera ekonomi jobbade jag som skådespelare, regissör och manusförfattare. Jag har också dragit igång, drivit och jobbat i olika teatergrupper och på så vis kommit i kontakt med både min kreativitet och min inre entreprenör, redan tidigare. Jobbet som säljare för ett högkreativt bolag som Mustasch ser jag som en perfekt kombination – det bästa av två världar.