0705-62 10 66

Elisabeth Bååth

Strategisk Projektledare

Jag tycker om att se hela bilden. När jag ser den kan jag sedan gå in på djupet där jag analyserar och hittar vinklar, vrår och möjligheter. Med blicken fäst på målet kan jag sedan använda de möjligheterna för att gå vidare med att långsiktigt och strategiskt lyfta projekt och varumärken. Därför blev och är jag projektledare. I min roll ingår också att träffa och interagera med människor, att skapa och utveckla relationer mellan människor och företag. Vilket är precis vad jag brinner för, eftersom det är i nya möten vi hittar sätt att utvecklas – och det är vad du som kund ska göra hos oss.

Bakom mig har jag ett par års företagsekonomi på högskola och utöver det ytterligare några år på IHM Business School, där jag läste affärsekonomi och projektledning. Till Mustasch kom jag från Stampen Media Group, en intressant bransch i förändring vilket innebar många intressanta projekt och utmaningar.

Erfarenheterna från en föränderlig bransch tar jag med mig i en bransch där vi strävar efter förändring. Med utgångspunkt i var du är idag hittar vi i ett nära samarbete en strategi för dig, ditt varumärke och din kommunikation att utvecklas – till det bättre. Och som projektledare håller jag i kartan och ser till att vi når mål.