0708-852112

Emma Cholodov

Strategisk projektledare och planner

Jag har två roller på Mustasch; Som strategisk projektledare är jag kundens bästa vän och ser till att alla inblandade är på väg till samma mål. Mitt jobb är att få kund, varumärke och affärer att blomma ut i sin fulla potential. Som planner är jag konsumentens röst in mot varumärket och fokuserar på omvärlden och människors beteenden och behov. Planning handlar om insiktsarbete – att fånga hela bilden med fokus utifrån konsumentens perspektiv. ”Varför folk gör som de gör och inte som de säger.”

Genom åren har jag byggt på min projektledarutbildning med studier i organisation, ledarskap, planning och strategisk projektledning, dels på högskola och dels på Berghs School of Communication. Jag har lång erfarenhet både från kund- och byråsidan och har rört mig från vård till retail. Närmast kommer jag från shopper marketing-byrån Retail House där jag arbetat med kunder som: Arla, Coca-Cola, Hasselfors Garden, Johnson&Johnson och Swedish Match.

Det roligaste med mitt jobb är alla människor jag får möta och alla de företag som ger oss förtroendet att anta deras utmaningar. Jag är nyfiken och älskar att ”grotta ner mig” för att hitta de gruskorn som kan visa sig vara en diamant. Jag frågar hellre en gång för mycket om saker jag vill veta mer om. I dagens kommunikationslandskap är den största utmaningen att vara relevant i rätt kanal men samma gamla regler gäller: bra kommunikation är inte tillkrånglad. Baserat på rätt insikter och strategi är det enkla det mest effektiva – keep it simple!