0734-433115

Jenny Jonsson

Strategisk projektledare

Jag älskar att hitta oväntade lösningar på kunders utmaningar. Att få driva projekt framåt, vara en del i den kreativa processen och skapa något som ger resultat, är vad jag brinner för. Jag uppskattar variationen, både när det gäller kunder och arbetsuppgifter, gillar att jag lär mig massor och måste tänka på nya sätt. Det mest utmanande med min roll är att se till att alla har samma förväntningar. Och att alltid försöka överträffa dem.

I utbildningsbagaget finns studier i marknadskommunikation på Berghs School of Communication, Business Management på University of California i San Diego och en KY-utbildning inom turism och marknadsföring.

Jag har jobbat i olika roller både på byrå- och kundsidan, i Sverige och i USA som jag återvände från våren 2018 efter 8 år. De sista fem åren i USA jobbade jag med marknadsföring och varumärkesutveckling på ett företag inom restaurangindustrin med stort fokus på e-handel och digitala kanaler.  Där lärde jag mig vikten av att fråga ”till vilket syfte?” innan man hoppar på den senaste plattformen. Jag tycker att de största fördelarna med digitalt är möjligheten att testa sig fram och att det kan användas lika mycket för att bygga varumärke som att driva konvertering.

Som jag ser det finns det ett enda fel man aldrig får göra; att inte lära sig av sina misstag. Fokus måste ligga på att analysera och justera för att få det helt rätt nästa gång. Det kan krävas lite detektivarbete som ofta är väldigt lärorikt. Och jag älskar ju att lära nytt!