0739-87 90 07

Kurt Beren Geiger

Senior Copywriter

Jag älskar att berätta stories. Det spelar ingen roll om det är med det skrivna ordet, genom rörligt media eller en stillbild. Det jag vill ge liv åt kan vara ett varumärke, en produkt eller en tjänst. Huvudsaken är att storyn berör mottagaren på just det sättet som varje uppdragsgivare önskar. Om någon sedan vill återberätta den, kanske till och med agera på den – då blir jag extra glad. Det är anledningen till att jag har hållit på med reklam sedan jag började jobba.

Jag har studerat reklam och marknadskommunikation på universitetsnivå i USA och Sverige och har nu jobbat med copywriting, konceptutveckling och kreativa strategier i över tjugo år. Idéarbetar gör jag på engelska, svenska och tyska men när jag ska skapa copy föredrar jag mitt modersmål engelska. Jag har arbetat åt internationella och paneuropeiska B2C varumärken och B2B företag, på både stora och små byråer i Nederländerna, Tyskland och Sverige. Då och då har mitt team uppmärksammats av en prisjury. Det är skoj!

Värdet av en bra story och idé kvarstår, oavsett hur branschen förändras. Och förändras gör den, berättartekniken allra mest och allra snabbast. Marknadskommunikation är inte längre en linjär berättelse utan en story som ska berättas på mottagarnas villkor – när och var de vill. Och eftersom få av oss har förmågan att uppmärksamma eller än mindre, ta till oss alla budskap vi matas med, är attraktionskraften helt avgörande. Tillsammans med ett ständigt växande antal mediekanaler, är bruset och behovet av attraktionskraft den utmaning som fortsätter att fånga mitt intresse och får mig att tända till i mitt idéskapande.