0708-85 85 01

Sofia Persson

Marknadsstrateg och delägare

Marknadsföring är i min bok världens mest intressanta ämne. Mixen mellan psykologi, strategi och det kreativa har alltid fascinerat mig. Jag vill vara en del i att skapa verkliga resultat. Det vet jag enbart kan skapas genom hög kreativitet och genomarbetade analyser av marknad, målgrupp, budskap och kanalval. För mig är marknadsföring helt enkelt ett oöverträffat redskap för ökade affärer/ökad genomslagskraft.

Jag har en bred plattform av utbildningar inom kommunikation och marknadsföring och har arbetat inom genren sedan mitten på nittiotalet på: Impello i Umeå med kunder som Volvo och Renault, på Lavoie Graphics i Florida, DNA Studios i Los Angeles med kunder som Bud Light, Coca-Cola och Bacardi samt filmerna Harry Potter och The Hulk, samt senast på Imagine Kommunikation i Karlskrona.

Min övertygelse är att alla verksamheter har unika, fantastiska förmågor som ofta ligger för nära för att de själva ska kunna se dem. Det är Mustaschs uppdrag att släppa loss och visualisera de krafterna. Som Michelangelo sägs ha sagt:
”I saw the angel in the marble and carved until I set him free.”