Albinsson & Sjöberg

Överskådlig startsida med bilder i fokus

 

Exponering – Mässor och Event

Annonsering i magasin

Översikt magasin

Responsiv vy

Beskrivning: 

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB med verksamhet i Sverige, Norge och Polen. Huvudkontoret finns i Karlskrona. FabasGruppen ger ut månadstidningar, specialtidningar och böcker, driver motor- och tekniksajter, producerar mässor och event med anknytning till motor. Förlaget driver också Albinsson & Sjöberg Bilmuseum och Karlskrona Porslinsmuseum.

Vintern 2015/2016 vände sig Fabas till Mustasch för att att få hjälp med design och funktionalitet för en ny webbplats. De ville tydliggöra koncernens verksamhet gentemot de olika målgrupperna och skapa en webb som känns förtroendeingivande, engagerande och modern. Besöket på fabas.se ska kännas som att vara på plats på huvudkontoret och uppleva stämningen som finns där.

Viktiga punkter i vår lösning är:

  • Det är enkelt för kunden att uppdatera och anpassa de olika sidorna med hjälp av moduler.
  • En luftig, ren och tilltalande design som ger förlagets egna bilder gott om utrymme.
  • Tydliga ingångar från startsidan gör det lätt att nå information om annonsering och exponering i Fabas olika kanaler. Ett bra exempel är magasinsmodulen samt slidern för mässor och event som båda kan nås den vägen.
  • Fabas nyheter kopplas samman med förlagets pressmeddelande på plattformen My Newsdesk.
Resultat: 

– Tack för att ni hjälpt oss fram till en hemsida som ger ett modernt och professionellt intryck. En hemsida som vi kan vara riktigt stolta över.
Den kommer bli ett bra verktyg i vår försäljning säger Susanne Zec, försäljningschef för Albinsson & Sjöberg.

Se sidan på http://www.fabas.se