Maskinklippet

Beskrivning: 

Maskinklippet.se är en del av MaskinCenter Blekinge AB som säljer park-, skogs- och trädgårdsmaskiner och driver en fysisk butik med verkstad i Mörrum. Sedan starten 2001 har bolaget vuxit konstant och har i dag 10 medarbetare som arbetar för att göra kunderna nöjda. Och det lyckas de bra med tack vare extremt höga service- och kunskapsnivåer, snabba leveranser och bra utbud.

Maskinklippet kom till Mustasch för att få hjälp med utseendet på sin populära e-handel och sitt grafiska uttryck i stort. De behövde moderniseras, fräschas till och få lite mer karaktär. Vår leverans bestod i:

Redesign av webbplats: Uppfräschning av Maskinklippets gamla e-handelssajt och applikation av designen på den nuvarande plattformen Jetshop. Klarna Checkout integrerades för snabbare konvertering och avslut av köp.

Grafisk profil: Vi tog fram färger och mönster som applicerades på diverse trycksaker och marknadsföringsmaterial. Färgerna har en koppling till sin bransch men sticker ändå ut med klara, kraftiga kulörer och ett specialframtaget mönster. Idag används mönstret och färgerna flitigt i Maskinklippets marknadsföring. Dessutom gjorde vi små, små justeringar av Maskinklippets logotyp för att göra den lättare och mer modern. Det är de små detaljerna som gör det!

Resultat: 

Sedan uppfräschningen av Maskinklippet.se har sajten blivit utnämnd till ”Årets e-handlare 2016″ i kategorin medium och fått betyget ” bäst i kategori” av Trustpilot-användare. Jetshops motivering till årets e-handlare innehöll bl.a kommentarer om just design och utseende på sajten så vi tar åt oss en liten del av äran, även om servicenivån och expertkunskaperna hos Stefan & Co är den främsta anledningen till framgången.