Salong Etage

Revidering av logotyp gällande balans, typsnitt och färg. Samt en ny payoff som både kopplar till namnet Etage samt till verksamhetens värdegrund och ambition: “Lyx är vår lägstanivå”

 

Give-away med hårnålar. En kostnadseffektiv och kul lösning som kan användas vid mässor, event eller i utskick till kunder. På baksidan kan även en lapp med ett erbjudande klämmas fast i hårnålarna.

Webbplats med t ex bildgalleri, veckans kaka, varierande öppettider och online-bokning. www.salongetage.se

Webbplats. Bildgalleri.

Webbplats. Undersida.

Visitkort med bokningstider och stämpelkort inuti.

Visitkort med bokningstider och stämpelkort inuti.

Presentkort.

Folder/mapp. Helt öppnad. Ger generell information om Salong Etage verksamhet. För flexibel användning kan även en vikt A4 med ett erbjudande läggas in i trycksaken.

Folder/mapp. Halvt öppnad.

Väggvepa som blickfång in till salongen. Vepan är fäst med kardborre mot väggen och enkelt utbytbar mot en ny väggvepa för förnyelse i salongen.

En annorlunda trottoarpratare med “frisyr” och budskap som uppdateras av Etage själva. Lösningen visar både upp salongens kreativitet och ger möjlighet att snabbt kommunicera erbjudanden och speciella event.

Beskrivning: 

Salong Etage är en högambitiös frisörsalong i Karlskrona som gjort sig väl kända för sin fingertoppskänsla för lyx i alla former. Vintern 2011 genomförde salongen en nylansering av sitt varumärke och flyttade till nya, mer centrala lokaler. Mustasch fick uppdraget att lyfta varumärket till en ny nivå och gjorde det med en översyn av logo, typsnitt och färger samt genom att ta fram en ny payoff, copyplattform, webbplats, skyltning, give-aways och diverse trycksaker.

Resultat: 

Linda Schuster, delägare av Salong Etage, är mycket nöjd med utvecklingen sedan verksamhetens flytt och det nya marknadsmaterialet tagits i bruk.
– Vi har dubblat vår omsättning och får ständigt höra av såväl gamla som nya kunder, att vårt marknadsföringsmaterial är så häftigt! Vi har till och med blivit ombedda att föreläsa för andra företagare om hur vi arbetar med vår marknadsföring för att få så goda resultat.