STAC

Responsiv vy.

Expanderbara fält för enkel och snabb navigering.

Tydliga kontaktytor direkt på startsidan.

Enkelt verktyg för att hitta en STAC elittränare nära dig.

Beskrivning: 

Som en del i arbetet med att förnya STACs kommunikation tog vi under våren 2014 fram en ny webbplats som dels skulle göra all information mer tillgänglig men också anpassa navigeringen för startsidan så att användare direkt kan hitta rätt. Lösningen blev en responsiv webbplats med stort fokus på användarvänlighet och tydlig navigation där användaren kan navigera mellan tjänster, öppettider, prislista och scheman direkt från startsidan. Genom att jobba med expanderbara ytor lyckades vi skapa en väldigt flexibel sida som även har en enkel bakomliggande struktur. Som publiceringssystem valde vi WordPress som vi sedan har anpassat efter STACs behov och verksamhet. Webbplatsen är en sk multilingual dvs har stöd för språkhantering och finns för närvarande både på svenska och norska.

Resultat: 

STACs nya webbplats används idag flitigt både som planeringsverktyg för kommande aktiviteter men även som viktig kanal för personer med intresse för elitidrott, idrottsmedicin samt för de utbildningar som STAC håller.

STACs VD Cecilia Wulfing Dettner:
Fantastiskt arbete med vår nya hemsida för STAC, Scandinavian Top Athletic Center. Stort tack alla som varit involverade! Känns oerhört bra och på pricken STAC-style🙂