Vill du praktisera hos oss?

Under hösten/vintern 2017 har vi en ledig praktikplats inom formgivning på vårt Karlskronakontor. Som praktikant på Mustasch kan du förvänta dig att få hänga med på och testa det mesta som vår arbetsvardag har att bjuda på. Vi på Mustasch tycker det är viktigt att vara delaktiga i att både lära känna och utveckla morgondagens talanger och lägger stor vikt vid att din praktikperiod ska vara givande. Du kommer dagligen arbeta tillsammans med seniora marknadsförare som kommer att dela med sig av sina kunskaper och återkoppla på ditt arbete. Så att du efter din tid hos oss är trimmad och har nått nya höjder i dina kunskaper inom formgivning.

Vi söker dig som har:

  • En vilja att utvecklas och en nyfikenhet att lära.
  • Ett starkt intresse för marknadsföring.
  • Grundkunskaper inom Photoshop, Illustrator och InDesign.
  • Genomför eller har genomfört minst en 3-årig utbildning inom grafisk formgivning eller webbdesign. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot praktikanter som enbart vill utvecklas inom illustration, foto, animation eller videoproduktion.
  • En praktikperiod på minst 12 veckor, gärna ännu längre. Det utgår ingen lön/ersättning under praktikperioden. Efter praktiktiden kommer vi att ge dig en personlig beskrivning om det vi upplever som dina styrkor som yrkesperson och som kollega på en byrå samt kunna utgöra en tillgänglig referens för de arbeten du önskar söka.

Skicka in CV, personligt brev samt arbetsprov (så att vi kan se din nuvarande kunskapsnivå) på: praktik@mustasch.se Glöm inte att ange vilken period som du söker din praktik!